KURSUS

KURSUS PÅ VRADS SANDE

Vi afholder et todages Heartfulness-kursus på vores kursuscenter Vrads Sande Meditations Center, som ligger i et fredet og naturskønt område ved Silkeborg. Kurset er henvendt til offentlige og private organisationer som tilbud til deres medarbejdere.

Formålet er at støtte dig som menneske i en lederrolle og styrke din relation til omverdenen, til dine medarbejdere og din organisation. Gennem Heartfulness meditation udbygger du kontakten med dit hjerte – det skaber nærvær, autenticitet og glæde. Med bevidstheden i hjertet finder du menneskelig styrke til at navigere i vanskelige samtaler og beslutningsprocesser, og der opstår harmoni mellem det, du siger, og den, du er.

 

 KURSET INDEHOLDER

3 x Heartfulness workshops:

Her lærer du via guidede øvelser tre forskellige teknikker til Heartfulness meditation. Der er tid og ro til fordybelse, til at gøre dig dine egne erfaringer og til sparring med underviserne og gruppen.

2 x Heartfulness LederCirkler:

Igennem oplæg, samtale og praktiske øvelser vil du opleve, hvordan Heartfulness kan bruges som et konkret redskab i dit liv og arbejde.

 
HVAD ER HEARTFULNESS LEDERCIRKEL?

Når vi bruger begrebet Heartfulness LederCirkel, skal det forstås symbolsk, fordi forløbet er særligt henvendt til ledere. En LederCirkel støtter dig og bygger dig op som menneske og leder. Du vil finde ind til ressourcer i dig selv, der styrker dine relationer til omverdenen, dine medarbejdere og din organisation.